Dimehelsinki Tiimi

C7256F68-1C50-493A-9DB3-DD21C7DA7196

Milla, Prturi-kampaaja, Dimen luoja.

Mun lempitöitä on vaalennukset ja erilaiset raidoitukset. Rakastan vaaleita hiuksia ja haluan tehdä mahdottomasta totta!

Tykkään kovasti kouluttautua ja olen vuosien varrella kouluttautunut paljon mm, erilaisiin värjäys ja vaalennustekniikoihin, kampauksiin ja Mago-pidennyksiin. Opiskelin itseni myös Kc:n värimestariksi, -leikkausmestariksi ja hiusalan merkonomiksi.

Rakastan työtäni ja haluan tehdä täydellisiä hiuksia. Olen erittäin tarkka työssäni. Minulla on nauru herkässä, ja olen onnellinen kun saan toimia unelma-ammatissani ja kohdata ihania asiakkaita.

Tervetuloa meille Dimeen!

5997FF5A-9AE3-4EEB-9BD5-47617E61B98E

Janna, Parturi-kampaaja

Mun lempparitöitä on edottomasti erilaiset raidotukset ja erilaiset raidotustekniikat. Tykkään myös haasteista eli isommat vaalennus työt on myös mun mieleen.

Jos mun työminää pitäis kuvailla oon aika rauhallinen ja tarkka työssäni. rakastan raidoituksissa esimerkiksi sitä pikkutarkkaa työtä, mitä saan tehdä. Parasta tässä työssä on se, kun näkee asiakkaan tyytyväisyyden ja oman kädenjäljen heti.

Alalla oon ollut vuodesta 2018 kun valmistuin koulutuskeskus Unikasta. Sen jälkeen oon käynyt aktiivisesti erilaisissa koulutuksissa oppimassa uusia tekniikoita.

Työskentelin ennen Dimeen tuloa Kampaamo-myymälä Clips nimisessä ketju liikkeessä esimiehenä kunnes halusin uusia tuulia ja lähdin yrittäjäksi.

image0 (1)

Hilla, Parturi-kampaaja

Olen alun perin Kuopiosta ja suosikkiharrastuksiani ovat lenkkeily ja Netflix-sarjojen suurkulutus. Lempiruokaani ovat kesärullat ja sushi.

Työssäni on parasta asiakkaat, joiden päivästä voin tehdä paremman kauniilla hiuksilla. Inspiraatiota töihini saan, kun selaan sosiaalista mediaa ja katselen viimeisimpiä koulutuksia.

Mun suosikkitöitä ovat erilaiset raidoitustekniikat (kuten tupeerausraidat, balayage ja airtouch). Pidän erityisesti luonnollisista raidoituksista ja siitä, että hiukset näyttävät hyvältä jo asiakkaan tullessa penkkiini uudelleen raidoitukseen. Olen kouluttautunut viimeisimpiin raidoitustekniikoihin, ja haluan oppia uutta päivittäin.

Töitäni voi katsella Instagramissa @hairbyhilla

815D39A1-9FFA-46BD-B19B-BD7BAC1767DE

Saara, Meikkaaja-maskeeraaja

Moi! Olen pohjoisesta kotoisin, myöhemmin helsinkiläistynyt 31-vuotias maskeeraaja. Olen kouluttautunut meikkaaja-maskeeraajaksi International Make Up Centerissä vuonna 2013 ja siitä lähtien tehnyt alalla töitä.

Maskeeraajan ammatti oli haaveeni lukiosta asti ja rakastan työtäni yli kaiken.
Työhistoriani pitää sisällään laidasta laitaan niin juhlameikkejä, häämeikkejä, tapahtumia, musavideoita, mainoskuvauksia kuin tv-tuotantoakin.
Olethan muhun yhteydessä jos tarvitset meikkausta!